sadaya Kategori
EN

Suku cadang Undercarriage

Imah>produk>Suku cadang Undercarriage

buldoser
waja
mini
make
Mini excavator bulldozer lagu Pad roller sapatu rawa baja bahan lagu link pitch grup
Mini excavator bulldozer lagu Pad roller sapatu rawa baja bahan lagu link pitch grup
Mini excavator bulldozer lagu Pad roller sapatu rawa baja bahan lagu link pitch grup
Mini excavator bulldozer lagu Pad roller sapatu rawa baja bahan lagu link pitch grup

Lacak Sapatu

Mini excavator bulldozer lagu Pad roller sapatu rawa baja bahan lagu link pitch grup


Bahan: Baja Paduan. Kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana syarat anjeun sareng lingkungan operasi.

gambaran

● Bahan: Galunggung Steel. Kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana syarat anjeun sareng lingkungan operasi.

● Prosés: Forging / Casting.

● perlakuan Surface: Lukisan.

●Condition: 100% anyar kalawan kinerja unggul tur kacida pas tina dimensi fungsi.

● Jumlah Modél: Nomer bagian Disesuaikan & OEM.

● merek lumaku: JCB, CAT / Hileud, VOLVO, ESCO, Hensley, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Sany, LIEBHERR, LiuGong.

spésifikasi
bagian NgaranLacak SapatuMOQ1 sapotong
merekGETACC atanapi Permintaan Palangganpamariksaan100% pamariksaan visual & pamariksaan sampling kalayan diménsi fit 
proses produksiForging / CastingWaktos pangirimanpoé 30-35
materialGalunggung Steelpak-pakanbisi lapis
warnaHideung, Konénggaransi1 Taun
teu karasa52-58HRCloading PortNingbo; Shanghai; Yiwu
aplikasiBulldozer / MotorgraderSarat pamayaran T / T; L / C;


panalungtikan
TUV