sadaya Kategori
EN

Suku cadang Undercarriage

Imah>produk>Suku cadang Undercarriage

Digali
Karéta handapeun awak
jalan satapak
jalan satapak
Tugas beurat baja excavator lagu link assy undercarriage lagu ranté assembly
Tugas beurat baja excavator lagu link assy undercarriage lagu ranté assembly
Tugas beurat baja excavator lagu link assy undercarriage lagu ranté assembly
Tugas beurat baja excavator lagu link assy undercarriage lagu ranté assembly

Lagu Patalina Chain

Tugas beurat baja excavator lagu link assy undercarriage lagu ranté assembly


Bahan: Baja Paduan. Kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana syarat anjeun sareng lingkungan operasi.

gambaran

● Bahan: Galunggung Steel. Kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana syarat anjeun sareng lingkungan operasi.

● Prosés: Forging / Casting.

● perlakuan Surface: Lukisan.

● Kaayaan: 100% énggal kalayan kinerja anu langkung saé sareng pas pikeun dimensi fungsional.

● Jumlah Modél: Nomer bagian Disesuaikan & OEM.

● Merk anu tiasa dianggo: JCB, CAT / Caterpillar, VOLVO, ESCO, Hensley, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Sany, LIEBHERR, LiuGong

spésifikasi
bagian NgaranPatalina laguMOQ1 sapotong
merekGETACC atanapi Permintaan Palangganpamariksaan100% pamariksaan visual & pamariksaan sampling kalayan diménsi fit 
proses produksiForging / CastingWaktos pangirimanpoé 35-45
materialGalunggung Steelpak-pakanbisi lapis
warnaHideung, Konénggaransi1 Taun
teu karasa52-58HRCloading PortNingbo; Shanghai; Yiwu
aplikasiBulldozer / MotorgraderSarat pamayaran T / T; L / C;


panalungtikan
TUV