sadaya Kategori
EN

Pin & Bolt & Nut & Retainer

Imah>produk>Pin & Bolt & Nut & Retainer

ngajalin
Kualitas luhur ngajalin mini excavator bagian ember huntu ngonci pin 230PN pikeun 230SP

230PN

Kualitas luhur ngajalin mini excavator bagian ember huntu ngonci pin 230PN pikeun 230SP


Bahan: baja paduan. Kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana syarat anjeun sareng lingkungan operasi.

gambaran

● Bahan: baja alloy. Kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana syarat anjeun sareng lingkungan operasi.

● prosés: Ngalsal.

● Perawatan permukaan: Polos, hideung atanapi galvanis atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

● Kaayaan: 100% énggal kalayan kinerja anu langkung saé sareng pas pikeun dimensi fungsional.

● Jumlah Modél: Nomer bagian Disesuaikan & OEM.

● Merk anu tiasa dianggo: JCB, CAT / Caterpillar, VOLVO, ESCO, Hensley, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Sany, LIEBHERR, LiuGong

spésifikasi
Bagian No.230PNMOQ1 sapotong
merekGETACC atanapi Permintaan Palangganpamariksaan100% pamariksaan visual & pamariksaan sampling kalayan diménsi fit 
proses produksiForgingWaktos pangirimanpoé 10-15
materialGalunggung bajapak-pakanbisi lapis
Perawatan permukaanhideung Dicét atanapi Pamundut Palanggangaransi1 Taun
teu karasa38-42HRCloading PortNingbo; Shanghai; Yiwu
aplikasiBulldozer / MotorgraderSarat pamayaran T / T; L / C;


panalungtikan
TUV