sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>wartos

  • Festival Mid-Autumn
    Festival Mid-Autumn
    2023-09-26

    "Zhong Qiu Jie", which is also known as the Mid-Autumn Festival, is celebrated on the 15th day of the 8th month of the lunar calendar

    SAHAJA
  • Festival Parahu Naga
    Festival Parahu Naga
    2023-06-20

    Aya seueur legenda ngeunaan asal-usul Festival Parahu Naga, anu pang populerna di antarana nyarioskeun éta pikeun miéling Qu Yuan.

    SAHAJA
  • Poé Nyapu Makam
    Poé Nyapu Makam
    2023-03-29

    Poé Nyapu Makam, atanapi Festival Qingming nyaéta festival pikeun nyembah karuhun sareng baraya anu maot di Cina, anu biasana tumiba dina 5 April.

    SAHAJA
  • A Bewara keur libur Spring Festival
    A Bewara keur libur Spring Festival
    2023-01-12

    Taun Anyar Cina ayeuna kawentar salaku Festival Spring sabab dimimitian ti mimiti musim semi

    SAHAJA
  • Festival Mid-Autumn
    Festival Mid-Autumn
    2022-09-08

    Festival Pertengahan Autumn disebut ogé Festival Bulan Agustus sarta éta salah sahiji libur tradisional Cina pangpentingna

    SAHAJA
  • Festival Parahu Naga
    Festival Parahu Naga
    2022-06-02

    Para hadirin anu dimulyakeun, dinten parantos hiber. Festival Parahu Naga bakal datang pas. Festival Parahu Naga

    SAHAJA
TUV