sadaya Kategori
EN

pabrik Tour

Imah>kira-kira>pabrik Tour

  • 1. Molds kamar
  • Suntikan lilin
  • 3. kapang lilin
  • 4. Garis otomatis tina kapang cangkang 1
  • 4. Garis otomatis tina kapang cangkang 2
  • 5. cangkang kapang heuras
  • 6. Tuang
  • 7. Cooling sanggeus tuang
  • 8. motong gas
TUV