sadaya Kategori
EN

Profil Perusahaan

Imah>kira-kira>Profil Perusahaan

Ningbo GET Impor sareng Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina 2010, kalayan hak impor sareng ékspor mandiri, nyaéta langkung ti 10 taun produksi mandiri, penjualan ékspor salaku salah sahiji perusahaan perdagangan asing. Pausahaan ngahususkeun dina ékspor baja karbon, baja alloy, baja abu, stainless steel sareng beusi pangleuleusna salaku bahan baku bagian castings precision sareng sagala jinis bagian mesin logam, produk ékspor tina 100 gram dugi ka 600 kg beurat, ogé tiasa diproduksi. nurutkeun gambar customer. Produkna laris di bumi sareng di luar negeri, sapertos Amérika Serikat, Italia, Australia, Dubai, Afrika Kidul, Swédia, Jérman, Walanda sareng nagara-nagara sanés sareng daérah, parantos janten salah sahiji supplier anu terkenal di dunya. Produk urang utamana dibagi kana kategori di handap ieu: bagian klep, lagu jeung karéta bagian, bagian mesin pertambangan, bagian mobil, bagian mesin hidrolik, bagian mesin konstruksi jeung parts.The parusahaan didaptarkeun "GETACC" mérek dagang "dina 2020, dina dasar. OEM, mimiti ngembangkeun merek mandiri, kalayan kualitas merek sareng kredibilitas, langkung saé ngalayanan para nasabah.

Ningbo GET Impor jeung Ékspor Co., Ltd., teu ngan geus ngalaman tim dagang asing, tapi ogé dikumpulkeun grup sumanget, persatuan jeung gawé babarengan generasi anyar jalma dagang asing. Aranjeunna nganggo hikmah sareng sumangetna pikeun ngalayanan para nasabah anu langkung saé. Kami taat kana "365 dinten online, 24 jam online, sapanjang taun "sikep jasa, pikeun masihan para nasabah sajumlah jasa intim.

Slogan kami: KUALITAS GET KASEMPATAN!

Harepan haneut kami: anjeun sareng kuring panangan pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

TUV