sadaya Kategori
EN

Huntu ember

Imah>produk>Huntu ember & Adaptor>Huntu ember

ESCO
luhur
hebat
V33VY
Cina suplier pangsaéna ESCO excavator ember huntu super V33 séri ngagali huntu excavator ember huntu
Cina suplier pangsaéna ESCO excavator ember huntu super V33 séri ngagali huntu excavator ember huntu
Cina suplier pangsaéna ESCO excavator ember huntu super V33 séri ngagali huntu excavator ember huntu
Cina suplier pangsaéna ESCO excavator ember huntu super V33 séri ngagali huntu excavator ember huntu

V33VY

Cina suplier pangsaéna ESCO excavator ember huntu super V33 séri ngagali huntu excavator ember huntu


Bahan: baja alloy, urang ogé anu bisa nyaluyukeun komposisi bahan papanggih sipat mékanis husus nurutkeun sarat anjeun sarta environment.Process operasi: lilin leungit casting

gambaran

● Bahan: baja alloy, urang ogé anu bisa nyaluyukeun komposisi bahan papanggih sipat mékanis husus nurutkeun sarat anjeun sarta environment.Process operasi: lilin leungit casting

● perlakuan Surface: lukisan

● Kaayaan: 100% anyar kalawan kinerja unggul tur kacida pas tina dimensi fungsi

● Jumlah Modél: ngaropéa & angka bagian OEM, urang kudu leuwih 3000 angka bagian tina Ember huntu na adapters.
Sapertos 1U3302,1U3252,1U3352, 9W8452, 6I6602, 9W8552, 7T3402, 4T5501, 6Y0309, 9W2451, 9W2452,2713Y1217, 161W3027Y262 3046, 53103205, 53103208, 53103209U1, 1357I6, 6354I6E6404,8, 0464I6, 6464U1-1304,114 0464G3G8354,3...

● Merk anu tiasa dianggo: JCB, CAT / Caterpillar, VOLVO, ESCO, Hensley, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Sany, LIEBHERR, LiuGong

spésifikasi
Bagian No.V33VYMOQ1 sapotong
merekGETACC atanapi Permintaan Palangganpamariksaan100% pamariksaan visual & pamariksaan sampling kalayan diménsi fit 
proses produksiLilin Lost CastingWaktos pangiriman30-35 poé / hiji wadah
materialGalunggung bajapak-pakanbisi lapis
Perawatan permukaanKonéng dicét atanapi Request Palanggan uranggaransi1 Taun
teu karasaHRC 47-52(Ember Huntu), HRC43-48(Adaptor)loading PortNingbo; Shanghai; Yiwu
aplikasiDigaliSarat pamayaran T / T; L / C;


panalungtikan
TUV