sadaya Kategori
EN

Huntu ember

Imah>produk>Huntu ember & Adaptor>Huntu ember

OEM
jcb
1U3202
OEM
OEM kabayang loader backhoe ember huntu pikeun jcb mini rock excavator wax lilin leungit casting ember huntu
OEM kabayang loader backhoe ember huntu pikeun jcb mini rock excavator wax lilin leungit casting ember huntu
OEM kabayang loader backhoe ember huntu pikeun jcb mini rock excavator wax lilin leungit casting ember huntu
OEM kabayang loader backhoe ember huntu pikeun jcb mini rock excavator wax lilin leungit casting ember huntu

1U3202

OEM kabayang loader backhoe ember huntu pikeun jcb mini rock excavator wax lilin leungit casting ember huntu


Bahan: baja alloy, kami ogé tiasa nyaluyukeun komposisi bahan pikeun nyumponan sipat mékanis anu khusus dumasar kana sarat anjeun sareng lingkungan operasi.

gambaran

● Bahan: baja alloy, urang ogé bisa nyaluyukeun komposisi bahan papanggih sipat mékanis husus nurutkeun sarat anjeun sarta lingkungan operasi.

● Prosés: lilin leungit casting

●Perlakuan permukaan: lukisan

● Kaayaan: 100% anyar kalawan kinerja unggul tur kacida pas tina dimensi fungsi

● Jumlah Modél: ngaropéa & angka bagian OEM, urang kudu leuwih 3000 angka bagian tina Ember huntu na adapters.
Sapertos 1U3302,1U3252,1U3352, 9W8452, 6I6602, 9W8552, 7T3402, 4T5501, 6Y0309, 9W2451, 9W2452,2713Y1217, 161W3027Y262 3046, 53103205, 53103208, 53103209U1, 1357I6, 6354I6E6404,8, 0464I6, 6464U1-1304,114 0464G3G8354,3...

● Merk anu tiasa dianggo: JCB, CAT / Caterpillar, VOLVO, ESCO, Hensley, Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, Sany, LIEBHERR, LiuGong

spésifikasi
Bagian No.1U3202MOQ1 sapotong
merekGETACC atanapi Permintaan Palangganpamariksaan100% pamariksaan visual & pamariksaan sampling kalayan diménsi fit 
proses produksiLilin Lost CastingWaktos pangiriman30-35 poé / hiji wadah
materialGalunggung bajapak-pakanbisi lapis
Perawatan permukaanKonéng dicét atanapi Request Palanggan uranggaransi1 Taun
teu karasaHRC 47-52(Ember Huntu), HRC43-48(Adaptor)loading PortNingbo; Shanghai; Yiwu
aplikasiDigaliSarat pamayaran T / T; L / C;


panalungtikan
TUV